Изчерпан

Апарати за производство,оплодни сандъчета

Алуминиеви релси с чашки за маточна рамка.

16.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 10 рамков кошер

1.50лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 12 рамков кошер

1.90лв.

Апарати за производство,оплодни сандъчета

Апарат за производство на пчелни майки – Йентер

75.00лв.

Пчеларски була и блузони

Було с тюл

8.00лв.

Декоративни кошери, сувенири, лъжички

Буре декоративно

16.90лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан – 720 мл

0.80лв.
Изчерпан

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 106 мл КОЛОНА / СТЕК / – 35 бр

11.20лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 210 мл квадрат

16.50лв.
Изчерпан

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 212 мл прав

10.90лв.
Изчерпан

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 300 PLAY /СТЕК/

12.90лв.