Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 10 рамков кошер

1.40лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 12 рамков кошер

1.70лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Дъно за 12 рамков кошер

20.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Дъно за кошер 10 рамков

19.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Капак за 12 рамков кошер

19.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Капак за десет рамков кошер

18.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Корпус за многокорпусен кошер

24.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Магазин за 10 рамков кошер Дадан-блат

17.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Магазин за 12 рамков кошер Дадан-блат

19.00лв.