Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 30 мм

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 30mm

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 30mm/кутия 1000 бр

11.60лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 40 мм

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 40mm

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 40mm/кутия 1000 бр.

12.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 50 мм

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 50 мм

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво – 3,5 x 50 мм / кутия 1000 бр

15.20лв.

Восъчни и пластмасови основи

Восъчни основи ДБ

1.05лв.

Восъчни и пластмасови основи

Восъчни основи ДБ 90 гр

1.30лв.

Восъчни и пластмасови основи

Восъчни основи ДБ тежки 90 гр

1.20лв.