Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 10 рамков кошер

1.40лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 12 рамков кошер

1.80лв.
Изчерпан

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер – 10 рамков / 2 см

2.70лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер – 6 рамков / 20 мм

2.40лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер – 6 рамков / 40 мм

4.30лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер – 8 рамков / 20 мм

2.70лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер – 8 рамков / 40 мм

4.30лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер 10 рамков- 4 см

4.90лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер 12 рамков – 4 см

5.50лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за кошер 12 рамков / 2 см

3.00лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за полистиролен кошер

8.00лв.

Рамки, преградни дъски и надставки за кошери

Надставка за полистиролен кошер с отвор

9.00лв.