Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Закопчалка за кошер

2.30лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Капак за 12 рамков кошер

19.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Капак за десет рамков кошер

18.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Колани за кошери

5.80лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Корпус за многокорпусен кошер

24.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Кошер 12 рамков система Дадан-блат

94.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Кошер 8 рамков с един магазин – система Дадан-блат

69.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Кошер 8 рамков с един магазин – система Лангстрот-рут

59.00лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Кошер десет рамков с един магазин – система Дадан-блат

82.00лв.