Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 10 рамков кошер

1.50лв.
Изчерпан

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 12 рамков кошер

1.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 16 мм

0.02лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 16 мм / кутия 2200 бр.

19.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 30 мм

0.03лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 30 мм / кутия 1000 бр.

14.50лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 40 мм

0.03лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 40 мм / кутия 1000 бр.

18.70лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 50 мм / кутия 1000 бр

21.90лв.
Изчерпан

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 50 мм / кутия 650 бр.

15.90лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 50 мм.

0.03лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Дръжка за кошер малка

1.20лв.