Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 10 рамков кошер

1.50лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Антибактериален плат за 12 рамков кошер

1.90лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери водоразредима бяла 0.7л SOKRATES

13.90лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери водоразредима жълта 0.7л SOKRATES

15.80лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери водоразредима зелена 0.7л SOKRATES

16.10лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери водоразредима синя 0.7л SOKRATES

13.90лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери на водна основа – бяла

6.80лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери на водна основа – жълта

6.80лв.

Бои,лакове,импрегнанти,лепила

Боя за кошери на водна основа – зелена

6.80лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 16 мм / кутия 1000 бр.

6.60лв.

Кошери, аксесоари, елементи за кошери

Винт за дърво 3,5 х 30 мм

0.02лв.