Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Шишенце пластмасово 20 мл с капкомер

0.62лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Шишенце пластмасово 30 мл с капкомер

0.62лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Шишенце пластмасово 50 мл с капкомер

0.65лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Щайгичка за мед

14.00лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Щайгичка за мед малка

14.00лв.

LEGA-пчеларски инвентар

Щипка за рамки LEGA

21.90лв.