Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан – 720 мл

0.75лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 106 мл / СТЕК / – 30 бр

13.90лв.
Изчерпан

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 106 мл КОЛОНА / СТЕК / – 35 бр

11.20лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 190 мл /СТЕК/

17.50лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 196 мл Хекса /СТЕК/

19.90лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 210 мл квадрат

16.50лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 280 мл Хекса

13.50лв.
Изчерпан

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 300 PLAY /СТЕК/

12.90лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 324 мл Хекса /СТЕК/

16.50лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 35 мл / СТЕК / – 48 бр

15.90лв.

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 380 мл /СТЕК/

10.90лв.
Изчерпан

Буркани за мед,капачки,пластмасови опаковки,етикети

Буркан 380 мл Хекса

10.00лв.